Virtual Reality

shutterstock_444175639_web.jpg

Virtual Reality tilbyr en opplevelse av en annen verden. Med siste generasjon VR-Teknologi tar du på deg HTC VIVE PRO brillene og kan fysisk bevege deg rundt i våre to 3D-inspirerte VR-rom. Dra til Mars, reis til en postapokalyptisk verden full av zombier, vær en superhelt, eller forsøk å rømme fra en stengt bunker.

Spillområdet er på 3 x 4 meter og high-tech sensorer vil vite hvor du er til enhver tid og overføre dette til spillet.

Hvert av rommene har egen datamaskin som driver spillene, og egen TV skjerm som viser hva brukeren ser, slik at vennene som sitter bak i rommet kan se det som spilleren ser i brillene.

Vi har alle typer spill, fra sportsspill, zombiespill, escaperoom- spill, eventyrspill, superheltspill og mange fler. Vi henter spill fra en database på over 800 forskjelleige spill.

Aldergrense fra 10 år. 
Barn under 12 år må ha en voksen sammen med seg.

Priser:
30 minutter: 200,- 
60 minutter: 300,- 

VR-Bursdag
(maks 6 pers. pr. VR-rom. Det er mulig å booke begge våre VR-rom - maks 12 pers. totalt. Du må da legge inn booking 2 ganger - 1 for hvert rom).
Kr. 350,- pr. pers. 1,5 time
inkl. pizza og drikke

 

Spill:

Arizona Sunshine
Den virtuelle virkeligheten møter zombieapokalypsen! Arizona Sunshine er en førstepersonsskytter bygget utelukkende for VR som nedsetter deg i et post-apokalyptisk sørvest-Amerika som er overskredet av zombier.

Når du hører et glimt av en menneskelig stemme på radioen, hopper dine forhåpninger – det er overlevende ute i den blåsende heten i postapokalyptiske Grand Canyon-staten! Bevæpnet med litt mer enn dine bevegelsestyrte våpen og den knappe ammunisjonen og forbruksvarer du finner underveis, må du navigere i horder av zombier som kommer til hjernen din i desperat søken etter menneskelig kontakt.

Utviklet fra grunnen til HTC Vive , Arizona Sunshine setter deg midt i en zombie apokalypse. Behandle våpen med virkelige bevegelser, fritt utforske en post-apokalyptisk verden, og legg dine overlevelsesevner til testen i VR – å sette undead tilbake til hvile er mer spennende enn noen gang før.

Flere spillbeskrivelser kommer snart!