SAM Lekeland skal være et attraktivt tilbud til hele familien. Her kan dere oppleve spennende, utfordrende og morsomme aktiviteter for store og små. I tillegg til selve lekelandet har vi biljard for de voksne. Ønsker du å trekke deg litt tilbake mens ungene leker kan du besøke vårt unike nordlysrom.

Lekelandet har fokus på barn i aldersgruppen 0-12 år. Lekelandet er inndelt i aldersbestemte områder med aktiviteter som passer for alle. Det er konstruert slik at det er mulig å ta seg gjennom lekelandet i mange ulike ganger, der alle gangene fører til ulike aktiviteter/muligheter. Her er hinderløyper, ballbinger, sklier i mange varienter, ballkanoner, trampoliner, sykkelbane med mer. Hele konstruksjonen er 600 kvadratmeter i grunnflate og i 4 nivåer, smekkfull av opplevelser!

SAM Lekeland skal være en arena for fysisk og psykisk utfoldelse, læring og mestring av motoriske ferdigheter, kunnskapsorienterte aktiviteter og kroppslig kontroll. I lekelandet handler det om samspill/samhandling og respekt for hverandre. 

Sikkerhet: Veritas godkjenning på alt av lekeapparater og utstyr!